Nové sídlo společnosti Randstad

Lokalita

Jungmannova 15

Klient

Randstad

Plocha

1 250 m²

Realizace

3/2O16

Společnost Randstad nás oslovila k návrhu i následné realizaci jejich nového sídla v rezidenční budově Jungmannova 15 na Praze 1, kancelářské budově s certifikací LEED Platinum. Tento projekt se pro nás stal novou výzvou začátku roku 2016, neboť se v něm odráží nejnovější trendy v oblasti fit-outu kancelářských prostor, kladoucí důraz na mobilitu zaměstnanců i rozmanitost pracovních ploch. 

Interiér kavárny ve společnosti Randstad s bílými stoly a židlemi s jemnými odstíny modré, a to celé podpořeny příjemným výhledem z prosklených stěn.

Neformální otevřenost

Naši architekti vypracovali návrh, který vycházel z korporátních standardů společnosti a byl doplněn o množství atypických prvků a neformálních prostor k jednání, které zpříjemňují pracovní prostředí. Kromě návrhu openspaců a zasedacích místností šlo také o návrh recepce a otevřené kavárny.  
 

Pohled na chodbu s kancelářemi, kde jsou kanceláře odděleny skleněnými stěnami s pruhy mléčného skla pro větší pocit soukromí.

Sklo je trendy

Následná výstavba kanceláří o ploše více jak 1200 m2 se nám podařila dokončit během deseti týdnů. Prostory společnosti byly odděleny pomocí skleněných příček Verti, jejichž polepy podpořily branding společnosti. Openspace kanceláře byly doplněny o prostory pro neformální jednání, japonské stěny a telefonní boxy, vše v souladu s nejnovějšími trendy kancelářského designu.

Atypické posezení vsazené do dřevěného rámu, aby budilo dojem výklenku, vybavené pohodlnými sedačkami a příjemným osvětlením.

Příjemný design

Do zasedacích místností byl dodán špičkový nábytek ACTIU. Židle WING od stejného výrobce, které byly oceněny prestižní cenou Red Dot Design 2015, pak dominují prostorům kavárny.
Ve společnosti CAPEXUS věříme, že tyto moderní plochy budou sloužit nejen k pohodlí a vysoké produktivitě zaměstnanců společnosti Randstad, ale také poskytnou příjemné prostředí pro jejich klienty a návštěvníky. 

Pohled na vstupní část společnosti Randstad, kdy nalevo je vidět část elegantně řešené černobílé recepce a napravo pohled do chodby s kancelářemi.

JUNGMANNOVA 15

Objekt Jungmannova 15 si i přes nedávnou rekonstrukci zanechává svůj historický osobitý styl Art Noveau a Art Deco, ve kterém byl navrhnut Osvaldem Polívkou a vystavěn začátkem minulého století. V současné době budovu spravuje společnosti IMMOFINANZ Group. K dispozici je pronájem přibližně 7 600 m2 kancelářských prostor, které jsou buď v podobě openspace či dělených kanceláří. Další vlastností objektu je neodolatelný výhled z vyšších pater budovy, který je zapříčiněn výbornou lokalitou v srdci Prahy. 

Líbí se vám reference? Sdílejte ji.

Chcete sedět v podobných kancelářích?

Napište nám vaše požadavky a přání. Vytvoříme pro vás interiér na míru.