Nové kanceláře pro herní vývojáře Wargaming

Lokalita

Oasis Florenc, Praha 8

Klient

Wargaming Prague

Plocha

1 300 m²

Realizace

7/2O17

Hned dvě zakázky jsme v červenci dokončili v pražském objektu Oasis Florenc. Kromě kanceláří pro PGRLF jsme zrealizovali také nové zázemí pro herní vývojáře Wargaming. V nových kancelářích zaujme atypická zasedací místnost s kaskádovitým sezením.

neformální-zasedací-místnost-Wargaming-Prague-open-space-prostory-taburety-CAPEXUS-realizace

Hra barev

Wargaming má po celém světě více než 150 milionů hráčů a 16 poboček. Jeho pražské zázemí i díky nám teď září novotou. Pro herní studio známé například hrou World of Tanks, jsme dopracovávali projektovou dokumentaci a realizovali celý fit-out. Interiér je rozdělen na 4 open space prostory a několik jednotlivých kanceláří, zasedacích místnosti a relaxačních zón.

zasedací-místnost-Wargaming-Prague-kaskádovitá-dřevěná-lavice-barevné-podsedáky-CAPEXUS

Netradiční zasedačka

Charakteristická je především neformální zasedací místnost s kaskádovitým sezením vytvořeném truhláři na zakázku, kde se tým může setkávat na pravidelných schůzkách i ve větším počtu.

recepce-společnosti-Wargaming-dřevěný-dekor-černé-detaily-realizace-CAPEXUS

Atypické osvětlení prostoru

Nové nájemníky i návštěvníky zaujala také recepce a atypická osvětlení v místech neformálního sezení. Vývojáři mají k dispozici polohovatelné stoly

bar-odpočívací-zóna-dřevěná-stěna-černé-osvětlení-lampy-Wargaming-CAPEXUS

Rychlost především

Klient vzhledem k svému zaměření pochopitelně vyžadoval nadstandardní serverovnu a také maximálně rychlou realizaci – celý fit-out na 1300 m2 jsme postavili za 6 týdnů.

Jako vývojářská společnost jsme kladli důraz na technické vybavení, především serverovny, QA Lab, a kromě toho také na krátký čas realizace. Projekt se měnil během výstavby, CAPEXUS přesto vše zařídil podle našich požadavků a do nových kanceláří jsme se mohli nastěhovat dokonce už po 6 týdnech.
Pavel Kocián, General Manager, Wargaming Prague

Oasis Florenc

Oasis Florenc se nachází přímo v srdci pražského komerčního centra, ve které se snoubí charakter moderního administrativního objektu s podnětným pracovním prostředím. Oasis Florenc těží ze všech předností lokality v centru města, vnější části objektu zároveň poskytují množství zeleně a parkových úprav, kde mohou nájemci trávit přestávky a odpočinout si v klidné a příjemné atmosféře.

Líbí se vám reference? Sdílejte ji.

Chcete sedět v podobných kancelářích?

Napište nám vaše požadavky a přání. Vytvoříme pro vás interiér na míru.