RICOH: technicistní styl a jasné barvy

Lokalita

Polus Tower II, Bratislava

Klient

RICOH Slovakia

Plocha

400 m²

Realizace

2/2O17

Technicistní styl v kombinaci s jasnými barvami. To jsou nové bratislavské kanceláře společnosti RICOH, která si nás vybrala již pro druhou spolupráci.

Zasedací místnost v odstínech šedé je doplněná o barevné, zdobné prvky.

Interiér v šedých tónech

V minulosti jsme pro tohoto výrobce špičkové kancelářské, komunikační a fotografické techniky navrhli a realizovali nové pražské kanceláře a stejně jako u fit-outu v české metropoli, se i v Bratislavě architektonického návrhu ujal architekt Jan Andrle.

Kanceláře RICOH vybavené nábytkem v šedých tónech a s povrchy imitujícími beton.

Imitace betonu

Výsledkem je výrazný návrh s dominantní šedou barvou, jež je použita na stěnách i na skříních, kde povrch imituje beton.

Dominantní šedé koberce v openspacu jsou doplněny barevnými pruhy v korporátních odstínech

Barevné oživení

Šedé tóny oživuje koberec s nápadnými barevnými pruhy, které napodobují vedení kabelů. Celkové provedení tedy navazuje na barevnost produktů RICOH, a v návštěvnících tak podporuje identifikaci se značkou.

Doplnění prostoru o květináče zavěšené vzhůru nohama.

V interiéru najdeme i vtipný detail, který dále umocňuje neotřelý ráz celého prostoru: kromě klasických květináčů jsou v interiéru použity i květníky visící vzhůru nohama.

Podobně jako v pražském ústředí jsme zvolili nábytek značky Actiu a dále vybavení výrobců LD Seating a Pedrali.

Polus Tower II

Polus Tower II se nachází v městské části Bratislava Nové Město, jen 5 km od starého města. Kanceláře sousedí s obchodním centrem Polus City Center, které nabízí různé obchody, restaurace, služby i kino.

Budova svým nájemcům a návštěvníkům nabízí krom 18 700 m² kancelářských ploch vysokého standardu a mnoha služeb také výhledy na jezero, okolní lesy a centrum Bratislavy. Polus Tower II má vynikající dopravní dostupnost, což platí i pro MHD.

Líbí se vám reference? Sdílejte ji.

Chcete sedět v podobných kancelářích?

Napište nám vaše požadavky a přání. Vytvoříme pro vás interiér na míru.